vineri, 3 ianuarie 2014

Judgement day


Despre curaj…


Sa ai curajul sa iti urmezi intuitia si inima cand toti iti sunt impotriva. Cand toti iti striga ca faci o mare greseala, ca vei regreta amarnic, ca drumul pe care ai ales sa mergi este cel care te va duce la pierzanie.

Ca totul se va narui in jurul tau, ca soarele va fi pentru tine un biet led de 15 wati, norocul tau se va dezice de tine pentru totdeauna si soarta iti va presara in cale numai maracini si cucuta. Realitatea nu-ti va servi altceva decat  diverse nuante de gri si tot ce vei gusta va fi acru sau amar.

Deseori mi-am imaginat ca in momentul judecatii de apoi vei sta cuminte pe un scaun si in fata ta se va proiecta un film. Nu filmul vietii tale, ci momentele cruciale din viata in care ai ales pe ce drum sa apuci. Vei vedea rascrucea si apoi ti se va arata cum ar fi fost daca apucai pe drumul sau cararile celelalte. Care ar fi fost destinul tau daca ai fi ales altceva decat drumul pe care ai ales sa mergi. Si regretele sau fericirea care te vor cuprinde in functie de deciziile tale. Si bilantul final in care vei constata ca fie ai esuat lamentabil sau ai trait din plin si ai inteles ce te poate face fericit.Bilantul asta mi se pare mie adevarata judecata in care tu, suflet fara de trup, realizezi cum ar fi trebuit sa traiesti viata pretioasa care ti-a fost data. Si ca poate ai pierdut unica sansa de a fi fericit si de a simti toate senzatiile alea pe care numai trupul ti le poate oferi. Esti acum o fantoma care nu mai poate atinge, nu-si mai poate simti inima batand cu putere si pielea de gaina, nu mai poate ofta sau simti fluturi in stomac. Nu mai poate zambi sau plange. Mai poate doar iubi sau uri si devine astfel o energie pozitiva sau negativa. Atat. Incarcata de regrete sau plina de iubire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu